ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік збрехав поліції, що його побили та забрали гроші: на нього склали адмінпротокол

Як минуло 25 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 25 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:23. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що його побили двоє знайомих та забрали 1500 гривень. За цим фактом правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

9:57. Переяслав. Жінка повідомила, що вночі до її квартири через балкон хтось проник, викрав одяг і взуття. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

15:22. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось з її банківської картки провів онлайн-покупку на 39,99 долара. За цим фактом триває перевірка.

16:42. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що її чоловік буянить та бігає на подвір’ї з ножем. Поліціянти проводять перевірку.

20:37. Переяслав. Заявниця сповістила, що у супермаркеті пошкодила свою куртку через інвентар. Зрештою від написання заяви відмовилася.

21:30. Переяслав. Заявник повідомив, що через інтернет замовив токарний станок вартістю 25 тисяч гривень. Надіслав за нього передоплату 12 тисяч 562 гривні 50 копійок, проте товар не отримав, а “продавець” перестав виходити на зв’язок. За цією справою триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Чопилках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 24 жовтня житель Переяслава повідомив поліції, що його колишня дружина ухиляється від сплати аліментів на утримання сина. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору