ЖИТТЯ

Ухилення від сплати аліментів та пограбування будинку: як минуло 24 жовтня для поліції Переяслава

Як минуло 24 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:41. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що вночі хтось зрізав замки у його будинку, вибив двері та вікно. Викрав побутову техніку, посуд, генератор та газонокосарку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

18:15. Переяслав. Чоловік повідомив, що його колишня дружина ухиляється від сплати аліментів на утримання сина 2010 р.н. За цим фактом триває перевірка.

17:25. Переяслав. Дівчина повідомила, що їй погрожують та шантажують розповсюдженням її інтимних фото, якщо не розійдеться з хлопцем. Звернулась для інформування.

25 жовтня, 6:26. Соснова (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що у кюветі в кущах лежить автомобіль. Згодом стало відомо, що факт ДТП не підтвердився – водій з власної необережності з’їхав у кювет.

Нагадаємо, що у Переяславі планують витратити понад 8 мільйонів гривень на ремонт “бандитської дороги”. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору