ЖИТТЯ

У Переяславі відділ міграційної служби надає перелік адміністративних послуг: яких саме

У Переяславі відділ міграційної служби надає адміністративні послуги для громадян України. Які саме?

Від видачі та оформлення паспорту до вклеювання нової фотографії. Які адміністративні послуги можна отримати у Переяславі Інформатору розповіли у Переяславському відділі Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області.

Переяславський сектор Бориспільського об’єднаного відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області надає такі адміністративні послуги для громадян України:

  • ID – оформлення та видача паспорта громадянина України у формі картки (у разі обміну паспорта, замість втраченого або викраденого);
  • ID – оформлення та видача паспорта громадянина України у формі картки по досягненню 14-річного віку;
  • вклеювання фотографій до паспорта громадянина України у формі книжечки при досягненні 25- та 45-річного віку;
  • оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм;
  • оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (у разі обміну паспорта, замість втраченого або викраденого).

Надання адміністративних послуг для іноземців та осіб без громадянства здійснюється Бориспільським об’єднаним відділом ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вул. Сергія Камінського, 11.

Нагадаємо, що у Переяславі скорочують штат управління соцзахисту, звільнені першочергово матимуть змогу влаштуватися у міську раду. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору