ГРОШІ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні ціни у жовтні

Житло – у цьому слові відчувається затишок. На Переяславщині є вибір квартир та будинків, які можуть стати вашою домівкою.

Що може бути комфортнішим за власну домівку? Це місце, де можна знайти спокій та відчути затишок, подбати про свою безпеку. Все частішими запитами на сайтах оголошень стає пошук нерухомості, тож кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець жовтня для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі в центрі міста продають двокімнатну квартиру з гарним ремонтом. Квартира розміщується у п’ятиповерховому будинку на 5 поверсі. Має два балкони (один з них засклений), утеплена зсередини. Гарна розв’язка з усіма можливими об’єктами. 5 хвилин пішки до вокзалу та 5 хвилин до центральної площі. Можливий обмін на будинок, торг та продаж без меблів.

Двокімнатна квартира у Переяславі

У квартирі дві кімнати

Ціна – 1 мільйон 274 тисячі 525 гривень

Розміщення: Переяслав

Площа: 45 кв. метрів

Кількість кімнат: 2

Ціна: 1 мільйон 274 тисячі 525 гривень

БУДИНОК У СТОВП’ЯГАХ

На Переяславщині у селі Стовп’яги продається цегляний будинок з металопластиковими вікнами. У ньому – 2 великі кімнати, коридор, роздільний санвузол. Зроблений ремонт, нова штукатурка, стяжка, розведення води, сантехніка. Нова система опалення, економний газовий котел. У кухні, коридорі, ванній кімнаті та туалеті тепла підлога. Є всі комунікації: газове опалення, централізоване водопостачання. Збудовані господарчі будівлі. Розвинена інфраструктура, асфальтована дорога, дитячий садок, школа, інклюзивно-ресурсний центр, швидкісний інтернет, екологічно чиста зона, поряд річка. Земельна ділянка – 25 соток.

Будинок з двома кімнатами продають у Стовп’ягах

У кухні, коридорі, ванній кімнаті та туалеті тепла підлога

У будинку є всі комунікації

Розміщення: село Стовп’яги (Дівичківська ТГ)

Площа: 79 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 1 мільйон 274 тисячі 700 гривень

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА біля будівлі ПОДАТКОВОЇ

Затишна квартира продається у Переяславі біля будівлі податкової. Квартира середня, розміщується на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку. Дві роздільні житлові кімнати, зроблений гарний ремонт. В одній із кімнат є вихід на засклений балкон. Кухня світла та компактна. Санвузол сумісний, обкладений плиткою. Підведені всі необхідні комунікації: світло, вода, централізоване опалення. Поруч – магазини, маркети, кав’ярні, відділення банків, зупинка транспорту, вокзал.

Квартира розміщується на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку

У квартирі спільний санвузол

Площа квартири 43,6 кв. м

Розміщення: Переяслав

Площа: 43,6 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 1 мільйон 165 тисяч 280 гривень.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, де шукати роботу на Переяславщині наприкінці жовтня. Перелік вакансій – за посиланням.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору