ЖИТТЯ

У селі на Переяславщині в одному будинку викрали продукти, а в іншому – радіатори

Як минуло 26 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:51. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом місяця, коли її не було вдома, у будинку вибили вікно, викрали столові прибори, продукти харчування та інше. Також зламали двері в сарай і викрали алюміній. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

12:20. Переяслав. Жінка поскаржилася, що її син викрав із квартири телевізор. За цим фактом поліціянти відібрали заяву, проводять перевірку.

14:18. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що із нежитлового будинку хтось викрав чавунні радіатори опалення. За цією справою проводять перевірку.

16:06. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліціянти зупинили чоловіка 1969 р.н., який віддав поліетиленовий пакет із зеленою речовиною, схожою на канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:17. Переяслав. Жінка повідомила, що шахраї зняли з її банківських карток 680 гривень та 5 тисяч гривень. Правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

17:18. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Audi A4 та ВАЗ-2199. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

21:58. Переяслав. Чоловік повідомив, що за останні два дні хтось зламав двері та проник до його будинку. За цим фактом триває перевірка.

27 жовтня, 3:25. Переяслав. Надійшло повідомлення, що правоохоронці затримали чоловіка, якого запідозрили у викраденні кабелю зв’язку. За цією справою проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Тарасівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 25 жовтня на Переяславщині чоловік збрехав поліції, що його побили та забрали гроші. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору