ЖИТТЯ

Пошкодження майна унаслідок негоди та побиття: як минуло 28 жовтня для поліції Переяслава

Як минуло 28 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 28 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:24. Переяслав. Надійшло повідомлення, що унаслідок падіння даху із будинку, пошкоджено декілька автівок. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводиться перевірка.

14:02. Жінка повідомила, що пошкоджено балкон її квартири, дахом який зірвало поривом вітру із сусідньої будівлі. У заявниці відібрали заяву та пояснення про пошкодження її майна.

17:25. Жінка повідомила, що її 59-річний знайомий зайшов у ліс та заблукав. Відомо, що чоловіка знайшли.

18:12. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що у центрі села зупинив трьох неповнолітніх кермувальників мопедом. Інформація не знайшла свого підтвердження.

21:23. Надійшло повідомлення, що до лікарні доправлено жінку 1980 р. н., з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. За попередньою інформацією, її побили невідомі. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводиться перевірка.

21:41. Гречаники (Дівичківська ТГ). Чоловік поскаржився, що його паркан помалювали нецензурними словами. Підозрює свого сусіда. За цим фактом відібрали матеріали, проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі на кладовищі невідомі обмалювали фарбою дев’ять пам’ятників. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору