ЖИТТЯ

У Переяславі на кладовищі невідомі обмалювали фарбою дев’ять пам’ятників

Як минуло 27 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 27 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:56. Соснова (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що його вдарив сусід по голові скляною пляшкою та порізав вухо. За цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

14:06. Переяслав. Чоловік повідомив, що на кладовищі виявив пошкоджені надмогильні пам’ятники. На місці події правоохоронці виявили, що невідомі обмалювали жовтою фарбою 9 кам’яних пам’ятників. Відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

16:30. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що в урочищі Козинські горби невідомі заволоділи землями водного фонду та проводять роботи екскаватором. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 239-1 (Незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, якщо це створило небезпеку для життя, здоров’я людей чи для довкілля).

28 жовтня. 01:35. Переяслав. Заявниця повідомила, що її з чоловіком побив невідомий. Конфлікт врегулювали мирним шляхом, від написання заяви відмовились.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 27 жовтня у Переяславі автомобіль Renault збив чоловіка, він – у комі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору