ЖИТТЯ

У Переяславі автомобіль Renault збив чоловіка: він – у комі

У Переяславі сталася ДТП. Автомобіль збив чоловіка.

27 жовтня близько 18:44 у Переяславі на вулиці Ярмарковій автомобіль Renault збив чоловіка. Постраждалого та пасажира авто госпіталізували до лікарні. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що водій 1970 р.н. із села Гланишів (Переяславська ТГ) на авто Renault здійснив наїзд на жителя Переяслава 1958 р.н., який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці та котив поруч велосипед. У результаті ДТП постраждалого та пасажира автомобіля, місцевого жителя 1979 р.н із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до Переяславської БЛІЛ. Наразі пішохід знаходиться у комі.

Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої  тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 26 жовтня у селі на Переяславщині в одному будинку викрали продукти, а в іншому – радіатори. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору