ЖИТТЯ

На Переяславщині виявили кількох ухилянтів від призову та снаряди на городі

Як минуло 29 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:11. Переяслав. Надійшло повідомлення, що вночі хтось намагався проникнути до магазину, пошкодивши вікно. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:45. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що до нього вламується сусід і вимагає повернути шифер, що зірвало з даху його будинку. На пояснення, що на території домоволодіння заявника його шиферу немає, не реагував. Звернувся для інформування.

11:02. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. Правоохоронці зупинили авто, водій якого перебуває у розшуку Черкаським ТЦК та СП. Про це повідомили ініціатора розшуку.

12:02. Переяслав. Надійшло повідомлення, що зі стаціонару психоневрологічного профілю Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції зникла пацієнтка 1979 р.н. Згодом жінка знайшлася.

14:16. Переяслав. На блокпосту патрульні зупинили чоловіка із Черкащини, якого розшукує Золотоніський ТЦК та СП як ухилянта від призову. Про це повідомили ініціатора розшуку.

14:19. Харківці (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що на городі біля села виявили 6 старих військових снарядів. Територію огородили, її охороняє наряд. Встановили, що це снаряди часів Другої світової війни.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 28 жовтня поліція Переяслава фіксувала пошкодження майна через негоду. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору