ЖИТТЯ

“Кожна гривня працюватиме на перемогу”: як жителі Переяслава можуть допомогти військовим

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші на потреби захисників. Зокрема, на автомобілі на фронт для розвідки та запчастини для автобуса, яким перевозять військових. Всі охочі можуть допомогти. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР КОШТІВ НА АВТО ДЛЯ РОЗВІДКИ

Військовий Олексій Барабаш повідомив, що збирає гроші для свого підрозділу, адже військові залишилися без повноприводної машини, якою можна виконувати бойові завдання.

“У своєму житті я полюбляв лише авто японського виробництва і користувався ними із задоволенням. Але так сталося, що в один не чудовий день, будучи за кермом такого авто, дуже вдячний йому і Богу, Богу за те, що взяв автомобілем, а не нашими життями”, – написав захисник у повідомленні.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на монобанку.

ЗБІР НА АВТО ДЛЯ АЕРОРОЗВІДКИ

Переяславка Марина Дубина відкрила збір на авто для аеророзвідки в складі окремої бригади, в якій служить її брат на Запорізькому напрямку.

“Автівка на передовій воює і рятує. В умовах бездоріжжя та постійних обстрілів час служби фронтових автомобілів короткий. Хтось сказав, а я згодна з цим висловом: це не хлопцям потрібен автомобіль, це нам потрібно, щоб він у них був. Не залишайтеся осторонь, кожна гривня цього збору працюватиме на перемогу”, – написала Марина.

Щоб підтримати збір, можна перерахувати гроші на такі рахунки:

  • Монобанку
  • Картку Монобанку: 5375 4112 1001 9076
  • Картку Приватбанку: 4149 4378 7097 4027 (Дубина М.О.)

ЗБІР КОШТІВ НА ЗАПЧАСТИНИ 

Волонтер Андрій Іващенко відкрив збір на оплату запчастин до автобуса, яким перевозять військових. Єдині, хто взялися поремонтувати транспорт – механіки “Автопаслайн”. Вони у борг замовили запчастини та у найкоротші терміни провели основний ремонт.

“Нашого товариша Андрія Безуха мобілізували до лав ЗСУ. Так випало, що йому доручили перевезення військових на такому само мобілізованому шкільному автобусі. Автобус далеко не новий, і добряче ухорканий”, – написав Іващенко.

Щоб допомогти, можна перерахувати гроші на такі рахунки:

Нагадаємо, що біля Мар’їнки та Новомихайлівки ЗСУ за добу 30 жовтня відбили понад 15 ворожих атак. Повне зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору