ЖИТТЯ

У Переяславі обікрали майстерню мобільних телефонів

Як минуло 30 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 30 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:36. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля річки у кюветі лежить автомобіль. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що машина механічних пошкоджень не має та іншим учасникам дорожнього руху не заважає. Водія та заявника на місці не було.

9:48. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі через вікно хтось проник до майстерні, викрав мобільні аксесуари та телефони, які люди здали у ремонт. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

11:54. Переяслав. Медики повідомили, що до лікарні доставили непритомного чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, переломом лобної кістки, множинними внутрішньо-черепними гематомами. Відомо, що він отримав травми у бійці, яка сталася біля магазину в селі Сошників (Вороньківська ТГ). Зараз постраждалий у Бориспільській лікарні.

12:42. Переяслав. Заявник повідомив, що перерахував шахраям 3 тисячі 900 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:37. Переяслав. Жінка сповістила, що через Telegram-канал надсилала гроші та виконувала завдання, після чого їй виплачували на 30 відсотків більше від вкладеної суми, зокрема 700 гривень. Потім заявниця перерахувала ще 3 тисячі та 12 тисяч 800 гривень, але більше грошей не отримала. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

23:33. Переяслав. Заявник поскаржився, що у його двір через паркан проник п’яний чоловік та нападав на собаку. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Соснові (Студениківська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 62-річний чоловік у лісосмузі на Бориспільщині зґвалтував жінку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору