ЖИТТЯ

Хелловін, тренінги та “Довбуш” на великому екрані: як провести найближчі дні у Переяславі

У Переяславі цього тижня влаштують цікаві та пізнавальні заходи. Куди можна сходити?

Цього тижня у Переяславі ви можете сходити на хелловінський шабаш із крутими образами та чарівним зіллям. Також можна відвідати тренінги з лідерства та нейрографіки. А ще буде можливість завітати на зустріч із письменником та журналістом Русланом Горовим, а у п’ятничний вечір – переглянути фільм “Довбуш”. Інформатор зібрав актуальні анонси на 31 жовтня-3 листопада.

Хелловінський ШАБАШ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, другий корпус

Коли: 31 жовтня, перенесено на 18:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний простір “ТВіСТ” та студентська рада університету запрошують на хелловінський шабаш. Шукайте крутий образ, беріть чарівне зілля та залітайте до університету. На вас чекає виставка святкових гарбузів, класна компанія та незабутні емоції.

ТРЕНІНГ З ЛІДЕРСТВА

Де: Переяславський ліцей імені Володимира Мономаха

Коли: 1 листопада, 15:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний тренінг з лідерства – це той крок, який допоможе вам розвинути навички, необхідні для досягнення успіху в будь-якій галузі. Тренінг включає вивчення стратегій лідерства та комунікації, розвиток навичок прийняття рішень, зміцнення впевненості та володіння собою, можливість побудови мережі однодумців.

ТРЕНІНГ “ТІНЬ ЯК РЕСУРС”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 1 листопада, 18:00

Ціна: безкоштовно

Тренерка Альона Іващенко, кар’єрна консультантка, психологиня, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри практичної психології факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки та психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі, навчить вас зцілювати та приймати свої “тіні” за допомогою нейрографіки. На тренінгу ви шукатимете силу у ваших “тінях” для того, щоб досягати бажаного.

ЗУСТРІЧ ІЗ РУСЛАНОМ ГОРОВИМ 

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, конференц-зал імені Василя Сухомлинського

Коли: 1 листопада, 13:00

Ціна: безкоштовно

За ініціативи “Відкритого університету” на початку листопада у переяславському виші відбудеться зустріч із українським письменником та журналістом Русланом Горовим. Він – співзасновник видавництва “ТаТиШо”, український журналіст, автор відомого проєкту “Служба розшуку дітей”, режисер-документаліст, волонтер, засновник мистецького проєкту “Так працює пам’ять”, музикант та поет.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ДОВБУШ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 3 листопада, 17:00

Ціна: безкоштовно

Долучіться до перегляду фільму “Довбуш” режисера Олеся Саніна. Події фільму відбуваються в Карпатах на початку XVIII століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів брати стають ворогами один одному.

Нагадаємо, що 27 жовтня у Переяславі показали виставу “На перші гулі”. Більше про неї читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору