Суп вішісуаз – класика французької кухні. Спробуйте приготувати.
Чому ця страва є класикою, ви зрозумієте з першої ложки. Його неймовірно ніжний смак та оксамитова структура роблять його просто ідеальним. Готується вішісуаз з цибулі порею, картоплі, ріпчастої цибулі із додаванням вершків. Особливістю супу є те, що його можна подавати як теплим взимку чи восени, так і холодним влітку чи навесні. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 600 г картоплі
- 700 мл води
- 1 цибуля порей
- 2 ріпчастих цибулини
- 30 г вершкового масла
- 100 г вершків 30%
Приготування
- Наріжте білу частину порей тоненькими кільцями.
- Ріпчасту цибулю очистіть, наріжте чвертькільцями.
- Розігрійте пательню з вершковим маслом та обсмажте обидва види цибулі до м’якості на невеликому вогні.
- Очистіть картоплю та наріжте однаковими шматочками. Викладіть у каструлю та залийте водою.
- За 10-15 хвилин до готовності картоплі перекладіть у каструлю обсмажену до м’якості цибулю та надалі варіть все разом.
- Перекладіть картоплю у чашу блендера разом із цибулею та рідиною, що залишилася у каструлі. Влийте вершки.
- Перебийте картоплю з цибулею та вершками, додайте сіль та перець до смаку, і смачного!
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.