ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік викрав гроші у свого брата

Як минуло 1 та 2 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 та 2 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 45 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

1 листопада, 13:10. Переяслав. На блокпосту патрульні зупинили чоловіка 1989 р.н., який перебуває у розшуку Бориспільським ТЦК. Про подію повідомили у військкомат.

2 листопада, 7:59. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік хоче захоронити свого собаку на березі Дніпра. Заявник звернувся для інформування.

13:42. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що в Управлінні соціального захисту населення не виплачують компенсацію, встановлену законом не менше прожиткового мінімуму, для догляду за інвалідом І групи. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:43. Дем’янці (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що через вікно до його будинку проникли та викрали газове обладнання. Згодом звернеться для написання заяви.

17:32. Переяслав. Заявник повідомив, що двоє чоловіків проникли на подвір’я та стукають у двері будинку. Як згодом стало відомо, до сина заявника прийшли знайомі, які зухвало поводилися. Зрештою ситуацію владнали, чоловік від написання заяви відмовився.

21:13. Переяслав. Чоловік повідомив, що брат викрав у нього 250 євро та 1000 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 31 жовтня на Переяславщині чоловік на мопеді не впорався з керуванням, його госпіталізували з множинними травмами. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору