ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік на мопеді не впорався з керуванням: його госпіталізували з множинними травмами

Як минуло 31 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 31 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:42. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що чоловік 1967 р.н. на мопеді DELTA не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та впав. Внаслідок ДТП його із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітини, переломом ребер, ключиці та грудного хребта госпіталізували до Переяславської БЛІЛ. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

10:35. Переяслав. Чоловік повідомив, що залишив у банкоматі картку, після чого нею розраховувалися на 850 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

11:19. Тарасівка (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилася, що собака сусіда розірвав її курей. Сам чоловік, за її словами, був у нетверезому стані й на зауваження не реагував. Правоохоронці проводять перевірку.

13:03. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що у соцмережі TikTok розповсюджують її фото з неправдивим описом, нібито вона займається збутом наркотиків. За цим фактом триває перевірка.

17:36. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявниця сповістила, що її чоловік оформив кредит на її ім’я. Заборгованість становить 104 тисячі 894 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

20:09. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що через інтернет-платформу перерахував за товар 35 тисяч 960 гривень, але так його і не отримав. Інформацію перевіряють.

21:50. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що з його дачного господарства зникли дві гуски та дві качки. Перевірку проводить дільничий офіцер.

21:53. Єрківці (Дівичківська ТГ). Під час відпрацювання правоохоронцями виклику про домашнє насильство чоловік 1984 р.н. повідомив, що має заборонені наркотичні речовини – коноплі. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

1 листопада, 7:05. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. Правоохоронці зупинили авто DAF з напівпричепом, водій якого перевозив деревину без відповідних документів. Викликали слідчо-оперативну групу. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 30 жовтня у Переяславі обікрали майстерню мобільних телефонів. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору