ВЛАДА

Олександр Матвієнко стане депутатом міськради Переяслава замість Ірини Присіч

Стало відомо, хто замінить Ірину Присіч у депутатському корпусі. Деталі.

Олександр Матвієнко стане депутатом Переяславської міської ради від партії “Слуга народу” у виборчому окрузі №4. Він замінить Ірину Присіч, яка 19 жовтня достроково склала свої повноваження. Постанову про реєстрацію Матвієнка оприлюднили на офіційному сайті міської ради 1 листопада, повідомляє Інформатор.

Ірину Присіч у депутатському корпусі мав замінити наступний за черговістю кандидат на виборах 2020 року. Ним був Олександр Матвієнко.

Згідно із даними сайту міської ради, Матвієнко передусім працюватиме із жителями таких вулиць Переяслава: Богуна, Героїв Дніпра: 40-178, Губаря, Дібровна, Каранська, Івана Коваленка, Кравченка, Кузнєцова, Низинна, Новоселицька, Правика, Прибережна, Притрубіжна, Святкова, Степова, Хуторянська, Чубинського, Яблунева, провулок Губаря.

Олександр Матвієнко народився 23 серпня 1961 року. Працює на посаді начальника відділу ведення державного реєстру виборців міськради Переяслава. Раніше був депутатом Переяславської міської ради кількох скликань, журналістом у виданні “Діловий Переяслав”. Він – член Національної спілки письменників України, відомий на Переяславщині письменник.

Нагадаємо, що на жовтневій сесії міської ради перейменували посаду Тетяни Гич. Як це пояснили, дізнавайтесь за посиланням.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору