ЖИТТЯ

У Переяславі на творчому вечорі поета Олександра Матвієнка зібрали майже 3 тисячі гривень для ЗСУ

У Переяславі відбувся благодійний творчий вечір Олександра Матвієнка. Він читав свою поезію.

24 січня у Переяславському будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді відбувся творчий вечір Олександра Матвієнка, члена Національної спілки письменників України, журналіста. Захід був благодійним – збирали гроші на підтримку Збройних сил України. Про це повідомили на сайті Переяславської міської ради, передає Інформатор.

Олександр Матвієнко коротко ознайомив присутніх з етапами своєї творчості та представив деякі свої поетичні твори, які ввійшли до шести збірок філософської лірики і гумористичної книги “Сміху варте”.

Аби привітати автора, на захід завітали міський голова Вячеслав Саулко, його заступниця Оксана Степаненко, секретар міської ради Лідія Оверчук, місцева поетеса Вікторія Шевель, викладачка Університету Григорія Сковороди у Переяславі Ганна Токмань, друзі та колеги. Олександр Матвієнко подякував спонсорам своїх видань та присутнім гостям.

Як стало відомо Інформатору, під час творчого вечора вдалося зібрати 2 тисячі 637 гривень. Їх передадуть 43-ій окремій артилерійській бригаді імені гетьмана Тараса Трясила.

Ведучою заходу була Людмила Леляк

Гості заходу

Поета привітав міський голова

Нагадаємо, що у Переяславі виготовляли янголят для захисників. Репортаж дивіться тут.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору