Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі у двох чоловіків поліцейські знайшли наркотики

За добу 24 січня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:43. Переяслав. Жінка повідомила, що з її будинку із сумки викрали гроші. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

11:59. Переяслав. Під час поверхневої перевірки у чоловіка 1970 р.н. виявили поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:34. Переяслав. Заявниця повідомила про ДТП між авто Toyota та КІА Rio. Згодом відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

16:24. Переяслав. Під час патрулювання поліціянти зупинили чоловіка 1996 р.н., у якого при поверхневому огляді виявили зелену подріблену речовину, зовні схожу на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

18:45. Переяслав. Жінка повідомила, що на її подвір’ї бігають сусідські собаки, гавкають та заважають відпочивати дітям. Зрештою конфлікт сусідки врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 23 січня у Переяславі до квартири жінки проник невідомий чоловік, поки та була вдома. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору