ГРОШІ

Яке житло зараз можна купити у Переяславі: актуальні січневі ціни

У Переяславі є кілька варіантів житла, виставленого на продаж. Які ціни?

Шукають житло зазвичай через сайти продажу нерухомості. Покупці детально вивчають ринок, щоб придбати найкраще і при цьому заощадити. Також важливу роль відіграє інфраструктура, яка розміщується біля будинку. Інформатор дослідив один із сайтів з продажу нерухомості olx та пропонує вам кілька варіантів квартир та будинків у Переяславі.

3-кімнатна КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

Затишна квартира у будинку біля критого ринку. Розміщується на першому поверсі п’ятиповерхівки. У гарному стані після ремонту. Зручне розміщення, поряд є школа, магазин, аптека, зупинка громадського транспорту. Опалення централізоване, санвузол роздільний.

Квартира у Переяславі

Санвузол

Розміщення: Переяслав

Площа будинку: 57,90 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 1 399 415 гривень

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ 

Будинок розміщується на вул. Космонавтів у мікрорайоні Андруші. Поруч є все необхідне для комфортного життя: школа, парк, автовокзал, поштове відділення. У будинку – чотири кімнати, санвузол та ванна. Водопостачання централізоване, є груба. Площа земельної ділянки – 12 соток.

Чотирикімнатний будинок

Централізоване водопостачання

Розміщення: Переяслав

Площа будинку: 73 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 1 104 801 гривень

КВАРТИРА у ПЕРЕЯСЛАВІ на Леваді

Квартира розміщується на десятому поверсі десятиповерхового будинку в мікрорайоні Левада. У двох кімнатах зроблений косметичний ремонт, одна кімната без ремонту. Санвузол роздільний, встановлений бойлер. Житло розміщується у вигідному районі: поруч школа, садочок, супермаркети, зупинка автотранспорту.

Трикімнатна квартира

Кухня

Роздільний санвузол

Розміщення: Переяслав

Площа будинку: 76,60 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 718 121 гривень

Нагадаємо, що у Переяславі створили навчально-практичний центр. Детальніше про це читайте за посиланням.

Підготувала Анастасія Дудка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору