ЖИТТЯ

Авто у розшуку, ДТП та погрози: як минуло 4 листопада для поліції Переяслава

Як минуло 4 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 4 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:42. Переяслав. Повідомили, що сталась ДТП між авто Honda та Renault Megane. Правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд справи.

11:47. Переяслав. У сервісному центрі повідомили, що під час перереєстрації авто виявили, що автомобіль знаходиться у розшуку по номеру кузова. Повідомлено ініціатора розшуку.

12:02. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що його знайомий кидається по ньому камінням. Відомо, що заявник перебуває на обліку у лікаря психіатра й неодноразово телефонує на лінію 102.

17:55. Переяслав. Заявниця повідомила, що до її будинку прийшов колишній співмешканець, який стукає їй у вікна та погрожує. Правоохоронці проводять перевірку.

21:27. Переяслав. Жінка повідомила, що бачила 3-ох невідомих 15-річних осіб, які вживали у підвалі будинку алкоголь та залишили у ньому 30 розбитих телефонів і планшетів. За вказаною адресою підозрілих осіб поліціянти не виявили, продовжено патрулювання.

22:58. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що невідома особа частково пошкодила електронне табло колонки на автозаправці. Інформація перевіряється.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Переяславі.

Нагадаємо, що 3 листопада у Переяславі жінку ошукали на 100 тисяч гривень, а у чоловіка виявили посвідчення з ознаками підробки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору