ЖИТТЯ

У Переяславі жінку ошукали на 100 тисяч гривень, а у чоловіка виявили посвідчення з ознаками підробки

Як минуло 3 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 3 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:16. Переяслав. Жінка повідомила, що її син 2008 р.н. перерахував з її картки 18 тисяч 800 гривень за придбання мотоцикла, але його так і не отримав. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

13:44. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто MAN та Mercedes. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:00. Переяслав. Правоохоронці зупинили водія 1999 р.н. та при перевірці документів виявили ознаки підробки посвідчення водія. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

17:03. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомий зняв з її картки близько сто тисяч гривень. За цим фактом триває перевірка.

17:58. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомі через вікно проникли до будинку та викрали холодильник, бойлер, телевізор та дві мікрохвильові печі. Сама ж підозрює свого колишнього співмешканця. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

21:07. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що з його банківської картки хтось перерахував 18 тисяч 500 гривень на інший рахунок, а з іншої зняв 4 тисячі 800 гривень. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 2 листопада у Переяславі чоловік викрав гроші у свого брата. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору