ЖИТТЯ

Погода на 7 листопада: у Переяславі зранку буде сонячно, а вдень – хмарно

У Переяславі буде і сонячно, і хмарно. Максимальна температура – 14 градусів.

У вівторок, 7 листопада, у Переяславі зранку буде сонячно, потім небо вкриють хмари. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 9 градусів тепла. Максимальна вдень – 14 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 64 та 82 відсотками протягом доби. Тривалість дня 7 листопада – 9 годин 28 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:52, а захід – о 16:23.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1996 році – 15,6 градуса тепла, а найнижчу в 1907-му – 14,9 градуса морозу.

Народні прикмети:

Наші пращури звернули увагу на те, що вранці цього дня “або дощем заливає, або снігом замітає”, також можливий і туман. У минулі часи казали, що “в листопаді схід сонця з заходом серед дня зустрічаються”.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору