ЖИТТЯ

У Переяславі висаджують 100 берізок: долучилися до цього й деякі депутати міськради

У Переяславі висаджують 100 саджанців беріз. Депутати допомагають озеленювати місто.

7 листопада у Переяславі біля мосту, що на вулиці Покровській, біля річки Трубіж поблизу стадіону ЦПТО та на території самого навчального закладу висадять 100 саджанців беріз. Частину з них садили депутати міської ради. Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці депутатка Аліна Римар, передає Інформатор.

Аліна Римар зазначила, що завдяки працівникам переяславського держлісгоспу, зокрема, Петру Косюхну, вдалося отримати цю сотню саджанців беріз. Біля мосту на Покровській висаджували частину з них депутати Яна Поліч, Олександр Пасічник, Андрій Іващенко та Аліна Римар, а також секретарка ради Лідія Оверчук.

“Десь півтора роки тому ми там вже висаджували деревця. Однак з близько 60 саджанців залишилось 4. Сподіваємось, що цього разу працівники ВУКГ будуть уважніші при скошуванні трави в тому місці. Для їхньої зручності завтра на кожному саджанці з’явиться світловідбиваюча стрічка, а навесні ще й спеціальна табличка”, – написала Римар.

Додала, що навесні поблизу річки Трубіж (район стадіону ЦПТО) видалили близько 25 верб. 7 листопада ж там посадили 24 берези. Також близько 30 саджанців передали учням ЦПТО для подальшого висадження на території навчального закладу.

Нагадаємо, що Вячеслав Саулко розповів, як міська рада Переяслава допомагає військовим. Відео – тут.

Фото: Facebook-сторінка Аліни Римар

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору