ЖИТТЯ

На Переяславщині зіткнулися дві вантажівки: двоє людей госпіталізували

На Переяславщині сталася ДТП. Зіткнулися дві вантажівки.

8 листопада близько 7:00 на 93 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський сталася аварія. Зіткнулися дві вантажівки “Daf” та “Mercedes”. Двоє людей постраждали. Про це повідомили Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Дородньо-транспортна пригода сталася на 93-му кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський біля території Студениківської громади. Внаслідок ДТП 45-річного водія та 39-річну пасажирку “Mercedes” госпіталізували до лікарні.

На місці події працюють слідчі Бориспільського управління поліції Київщини, медики та патрульні поліцейські. Патрульні регулюють рух, який у цьому напрямку ускладнений.

“Звертаємось до водіїв: неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, безпечної відстані та швидкісного режиму, особливо під час погіршення погодних умов”, – написали у повідомленні.

Нагадаємо, що 7 листопада у Переяславі зафіксували два випадки крадіжок у гаражах. Деталі – тут.

Фото: Бориспільське РУП ГУНП в Київській області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору