ЖИТТЯ

У Переяславі зафіксували два випадки крадіжок у гаражах

Як минуло 7 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 7 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:01. Переяслав. Чоловік повідомив, що вночі в гараж проникли невідомі та викрали з автомобіля Škoda гуми і радіоприймач, також пошкодили капот. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

9:24. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у магазині виявили крадіжку товару на суму 539 гривень 10 копійок. За цією справою триває перевірка.

11:18. Переяслав. Заявник повідомив, що з гаража викрали інструменти, компресор та пилосос. Поліціянти проводять перевірку.

11:36. Переяслав. Жінка повідомила, що через Telegram-канал зробила замовлення та перерахувала за нього 769 гривень, проте товар так і не отримала. Триває перевірка.

13:35. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. На блокпосту зупинили чоловіка 1988 р.н. у якого при поверхневому огляді виявили зіп-пакет з речовиною білого кольору зовні схожою на амфетамін. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, 5 листопада у Переяславі чоловік викрав автомобіль, за годину його затримали правоохоронці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору