ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік викрав автомобіль: за годину його затримали правоохоронці

У Переяславі чоловік викрав автомобіль. Його за годину знайшли правоохоронці.

5 листопада у Переяславі із території паркувального майданчика біля магазину викрали автомобіль. Поліціянтам знадобилася година, аби виявити авто та згодом викрити крадія. Ним виявився 30-річний переяславець. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Бориспільського районного управління поліції.

Напередодні ввечері власник залишив автомобіль та поїхав у інше місто на роботу, а повернувшись побачив, що його немає. Правоохоронці провели розшукові заходи, а також детально проаналізували записи із камер відеоспостереження. Встановили, що викрадач розбив скло дверей з боку водія та заволодів авто, яке потім залишив на одній із вулиць Переяслава.

Фігуранта затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 289 ККУ. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 6 листопада у Дівичках (Дівичківська ТГ) чоловіка двічі ошукали шахраї. Він заплатив за товари, але не отримав їх.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського районного управління поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору