ЖИТТЯ

У лікарні помер 64-річний велосипедист, якого 27 жовтня у Переяславі збив автомобіль

Як минуло 5 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 5 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:50. Переяслав. Надійшло повідомлення, що зі стоянки біля супермаркету зникло авто ВАЗ-2112. Правоохоронці з’ясували, що ним заволодів переяславець 1993 р.н. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмисника затримали.

14:34. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що її сусід у неадекватному стані б’є дружину, погрожує їй ножем та молотком. Правоохоронці проводять перевірку.

18:25. Переяслав. Надійшла заява, що у жовтні невідомі, зловживаючи довірою заявника, заволоділи 100 тоннами насіння соняшника вартістю 1 мільйон 300 тисяч гривень. За цим фактом триває перевірка.

19:04. Світанок (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між легковим авто та КамАЗом. Ніхто не постраждав. Учасники розібралися самостійно.

22:34. Переяслав. Надійшло повідомлення, що велосипедист 1958 р.н. із Переяслава, якого 27 жовтня на Ярмарковій збив автомобіль, помер у київській лікарні.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Виповзках (Ташанська ТГ) .

Нагадаємо, що 3 листопада поліція затримала дует зловмисників у Борисполі, один із них – житель Переяславщини. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору