ЖИТТЯ

Зустрічі з відомими військовими та заслуженим артистом: як провести цей тиждень у Переяславі

Як провести найближчі дні у Переяславі? Є кілька цікавих варіантів.

Цього тижня у Переяславі ви можете долучитися до цікавих заходів. Вже у понеділок відбудеться благодійна творча зустріч із українським скрипалем Кирилом Стеценком. У вівторок до місцевого університету завітає журналіст, солдат ЗСУ Павло Казарін, а у п’ятницю – громадсько-політичний діяч, ветеран війни Олег Симороз. Також найближчими днями можна відвідати безкоштовне заняття “Як обрати професію” та арттерапевтичний тренінг “Психосоматика болю”. Інформатор зібрав актуальні анонси на 6-10 листопада.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ іЗ КИРИЛОМ СТЕЦЕНКОМ

Де: Переяслав, храм Святого рівноапостольного князя Володимира Великого

Коли: 6 листопада, 14:00

Ціна: безкоштовно

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує всіх охочих на благодійну зустріч із українським скрипалем, композитором, культурологом, музичним і телевізійним продюсером, педагогом і громадським діячем Кирилом Стеценком. Йому присвоєно звання заслуженого та народного артиста України. Також він є лавреатом всеукраїнських та всесоюзних конкурсів скрипалів.

ЗУСТРІЧ ІЗ ПАВЛОМ КАЗАРІНИМ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, конференц-зала імені Василя Сухомлинського (другий корпус)

Коли: 7 листопада, 13:00

Ціна: безкоштовно

У вівторок у рамках проєкту “Відкритий університет” відбудеться зустріч з українським журналістом та телеведучим, публіцистом, колумністом видання “Українська правда”, солдатом Збройних сил України, володарем премії імені Георгія Ґонґадзе та премії імені Юрія Шевельова Павлом Казаріним. Він розкаже про “Дикий захід східної Європи” та про те, як війна змінює людей. На зустрічі обговорять процес створення книги, трансформації в армії з приходом людей без військового досвіду, мотивацію захисників і зміни в країні, які спричинила війна.

ЗАНЯТТЯ “ЯК ОБРАТИ ПРОФЕСІЮ?”

Де: Переяславський ЦПТО

Коли: 7 листопада, 13:30

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією 

Кар’єрна консультанта, кандидатка психологічних наук Альона Іващенко проведе цікавий та актуальний захід “Як обрати професію?”. Організатори ставлять за мету допомогти кожному зорієнтуватись у світі професій та наблизитись до усвідомлення свого призначення.

ТРЕНІНГ “ПСИХОСОМАТИКА БОЛЮ”

Де: Центр фізичної та реабілітаційної медицини в Переяславі, вулиця Гімназійна, 9А

Коли: 8 листопада, 17:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією 

Молодіжний простір “Зустріч” запрошує всіх охочих на безкоштовний арттерапевтичний тренінг від Альони Іващенко “Психосоматика болю”. Присутні дізнаються основні ідеї психосоматики, причинно-наслідкові зв’язки появи болю та попрактикуються застосовувати методи арттерапії в роботі з відчуттям болю.

ЗУСТРІЧ ІЗ ОЛЕГОМ СИМОРОЗОМ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, аудиторія 114 (перший корпус)

Коли: 10 листопада, 11:00

Ціна: безкоштовно

У п’ятницю в рамках проєкту “Відкритий університет” відбудеться зустріч із публіцистом, громадсько-політичним діячем, викривачем корупції, учасником російсько-української війни, важкопораненим ветераном Збройних сил України Олегом Симорозом. Тема зустрічі – “Громадянське суспільство в умовах повномасштабної війни. Кожен важливий!”.

Нагадаємо, що у Переяславі біля міської ради 4 листопада провели мітинг,  жителі вимагали спрямовувати бюджетні гроші на ЗСУ. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору