ЖИТТЯ

У Борисполі двоє молодиків викрали з автомобіля акумулятор, радіатор та інші запчастини: їх затримала поліція

Поліція Київщини затримала дует зловмисників у Борисполі. Один із них – житель Переяславщини.

Вночі, 3 листопада у Борисполі, на паркувальному майданчику з автомобіля “Mercedes” двоє молодиків викрали акумулятор, радіатор та інші запчастини з авто. Про подію до поліції повідомив потерпілий. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції, передає Інформатор.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, оперативники Бориспільського управління поліції Київщини встановили іншого учасника злочинного дуету. Ними виявилися 25-річний житель села Пристроми (Студениківська ТГ) та 19-річний раніше судимий мешканець Борисполя. Наразі зловмисники затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Під час проведення обшуку в гаражному приміщенні одного із фігурантів поліцейські виявили гранату “Ф-1” із запалом. Викрадене майно правоохоронці вилучили та в подальшому його буде повернуто власнику.

Процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, двом зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Також одному із правопорушників оголошено про підозру за ч. 1 ст. 263 (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). Учасникам дуету загрожує до 8 років позбавлення волі.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського районного управління поліції

Нагадаємо, що до Переяславських правоохоронців завітали першокласники, вони ближче познайомились із роботою поліцейських. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору