ЖИТТЯ

Познайомилися з роботою криміналістів та слідчих: до поліцейських Переяслава завітали першокласники

До Переяславських правоохоронців завітали першокласники. Вони ближче познайомились із роботою поліцейських.

До правоохоронців Переяславського відділу поліції Київщини завітали учні першого класу місцевої гімназії. Вони ближче познайомилися із професією поліцейського та отримали подарунки. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області, передає Інформатор.

Маленькі гості познайомилися з роботою спеціалістів-криміналістів та побачили, що міститься у криміналістичній валізі. Також правоохоронці продемонстрували дітям процедуру знімання відбитків пальців, після чого школярі залишили на папері сліди своїх долоньок на згадку.

Також учні познайомилися із роботою чергової частини та специфікою професії слідчих. До екскурсії долучилася працівниця ювенальної превенції та нагадала присутнім правила дорожнього руху

Наприкінці поліцейські подарували дітям повітряні кульки та пізнавальні книжки.

“Бажаємо дітям успішного навчання та дякуємо за допитливість і їхню цікавість”, – написали у повідомленні.

Нагадаємо, що 3 листопада у Переяславі жінку ошукали на 100 тисяч гривень, а у чоловіка виявили посвідчення з ознаками підробки. Деталі – тут.

Фото: поліція Київської області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору