ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловіка двічі ошукали шахраї: він заплатив за товари, але не отримав їх

Як минуло 6 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:36. Переяслав. Жінка повідомила, що у магазині її вдарив знайомий чоловік. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що тілесних ушкоджень обвинувачений не заподіяв, а стався лише словесний конфлікт. Від написання заяви та пояснень заявниця відмовилась.

15:08. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що зробив замовлення в інтернет-магазині та надіслав за нього оплату 800 гривень, але товар не отримав. Додав, що також надіслав завдаток 4 тисячі 250 гривень за скутер, після чого зв’язок з продавцем зник. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

15:47. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що невідомий чоловік зрізає дерева акації собі на віз. На місці події поліціянти встановили, що той спилював дерева, які впали на проїжджу частину через негоду та заважали руху.

18:00. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1982 р.н., який ухиляється від призову та розшукується переяславським ТЦК. Його доставили до військкомату.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 5 листопада у лікарні помер 64-річний велосипедист, якого 27 жовтня у Переяславі збив автомобіль. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору