ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловіки у масках обікрали будинок

Як минуло 8 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:34. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що до будинку, який вона залишила відчиненим, проникли двоє чоловіків у чорних масках та викрали сейф. Це вона побачила на відео з камер спостереження. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

11:19. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця сповістила, що з її банківської картки зникли 9 тисяч 952 гривні та 1 тисяча 580 гривень. За цим фактом триває перевірка.

16:27. Переяслав. Заявниця повідомила, що зробила замовлення на сайті “ОЛХ” та перерахувала за нього 650 гривень, після чого продавець перестав відповідати на дзвінки. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:40. Переяслав. Жінка поскаржилась, що автомобіль Daewoo Lanos в’їхав у її припарковане авто Skoda Fabia та зник з місця події. Вона в цей час була в магазині поруч. Поліціянти проводять перевірку.

21:00. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що водій автівки Hyundai Sonata на АЗС заправився на 695 гривень та поїхав, не заплативши. За цим фактом поліцейський офіцер громади проводить перевірку.

21:26. Переяслав. Медики повідомили, що до приймального відділення лікарні з вулиці доставили чоловіка, який поводиться агресивно та кидається на лікарів. Відомо, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Йому надали допомогу.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 8 листопада на Переяславщині також сталася смертельна ДТП. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору