ЖИТТЯ

Уночі 10 листопада на Київщині працювала ППО: що відомо

Росіяни завдали атаки з повітря. Які наслідки на Київщині?

Уночі 10 листопада російські війська атакували територію України з повітря. Випустили 6 ударних БпЛА Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край), одну керовану авіаційну ракету Х-31 та одну КАР Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини. Сили ППО збили 5 дронів та Х-59 у межах Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації сповістили, що в регіоні відпрацювала ППО: “Завдяки професійній роботі всі ворожі цілі були збиті. Влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалі відсутні”.

Тривога на Київщині тривала півтори години – із 3:33 до 5:02.

Відомо, що над Дніпровським районом Дніпропетровської області вночі збили один дрон-камікадзе та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Нагадаємо, що до цього ППО у Київській області працювала 23 жовтня. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору