ЖИТТЯ

На війні загинув Владислав Крутов з Переяславщини: йому було 24 роки

Чергова гірка звістка з фронту прийшла на Переяславщину. Загинув Владислав Крутов.

20 серпня 2023 року у районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області на полі бою зник житель села Семенівка (Студениківська ТГ) молодший сержант Владислав Крутов 1998 р.н. 10 листопада стало відомо про його загибель. Ідентифікували воїна за аналізом ДНК. Про це повідомили на Facebook-сторінці Студениківської ОТГ, передає Інформатор.

Народився Владислав 25 жовтня 1998 року у м. Красний Луч, нині Хрустальний Луганської області. У 2003 році родина переїхала до Києва. Після навчання у школі Владислав вступив до технікуму, працював у інтернет-магазині. Перед війною родина перебралася до Семенівки, і вже звідти 25 липня 2022 року Владислав пішов на фронт добровольцем.

Владислав Крутов проходив навчання у Німеччині, став командиром аеромобільного відділення десантно-штурмової аеромобільної бригади. Воював на Луганщині, Донеччині, визволяв Харківщину.

“Бойова машина, якою командував Владислав, потрапила у засідку, хлопець прикривав товаришів, але ворожий кулеметник обірвав молоде життя. По тому місцю, де знаходились побратими, розпочався ворожий обстріл, у кривавому місиві були вбиті та поранені багато бійців.

Він завжди був крутий, у нього очі усміхалися, із ним ніколи не було клопоту. Чудово малював і мріяв цьому навчатися. Він був у родині за старшого, все знав, все розумів, був добрий, мудрий, дорослий не по роках, так, ніби знав, що залишиться завжди 24-річним”, – написали у повідомленні.

Про дату і місце прощання із захисником повідомлять згодом.

Нагадаємо, що 26 жовтня у Переяславі попрощалися із Сергієм Стратієнком, він також загинув на війні. Репортаж із похорону – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору