ЖИТТЯ

Погода на 13 листопада: у Переяславі буде хмарно, без опадів

У Переяславі буде переважно хмарно. Максимальна температура – 9 градусів.

У понеділок, 13 листопада, у Переяславі протягом всього дня буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде пізно ввечері – 5 градусів тепла. Максимальна вдень – 9 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 64 та 85 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 листопада – 9 годин 10 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:02, а захід – о 16:14.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1969 році – 15,4 градуса тепла, а найнижчу в 1993-му – 13,4 градуса морозу.

Народні прикмети:

У давнину цього дня відзначали свято рибалок. У народі казали: “Хороший рибалка має за клюванням знати, що рибу сазаном звати”. Наші пращури цього дня прислуховувались до снігура: якщо він свистить – незабаром зима буде.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору