ЖИТТЯ

У Переяславі в чоловіка виявили корпус гранати і підривач: його затримали

Як минуло 11 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:05. Переяслав. Правоохоронці затримали чоловіка 1986 р. н., у якого під час поверхневої перевірки виявили корпус гранати і підривач. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

12:56. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Skoda та ВАЗ. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

23:08. Переяслав. Повідомили, що не виходить на зв’язок юнак 2010 р. н. Зазначили, що він гуляв біля будинку, після чого зник. Врешті, дитина знайшлася.

12 листопада, 0:14. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що створила на сайті OLX оголошення про продаж дитячого електромобіля. Перейшовши за посиланням про оплату з її банківської картки зникли 2 тисячі 100 гривень. Звернулася з метою інформування.

1:46. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що троє невідомих побили її хлопця, забризкали очі з газового балончика, порізали колеса у авто та зникли із місця події. Згодом жінка повідомила, що наряду не потребує, оскільки у ситуації розібралися самостійно.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку) у Переяславі, Циблях (Циблівська ТГ) та Виповзках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 10 листопада у Переяславі свекруха кидалася з ножем на невістку, а чоловік перевозив сосну без документів. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору