ЖИТТЯ

У Переяславі свекруха кидалася з ножем на невістку, а чоловік перевозив сосну без документів

Як минуло 10 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

07:41. Переяслав. Жінка повідомила, що на неї кидалася свекруха з ножем. За цим фактом триває перевірка.

08:19. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на Дніпрі затримали двох браконьєрів, які виловлювали рибу сітками. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

12:34. Переяслав. Поліції повідомили, що сталась ДТП між автомобілем КІА та іншим авто. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

17:30. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що листоноша недодає пенсіонерам кошти при отримані пенсії, зокрема і її матері. За цим фактом триває перевірка.

21:10. Переяслав. Заявник повідомив, що сталась ДТП між авто Honda та Ssang Yong. Згодом надійшло повідомлення про нерозгляд ситуації.

22:30. Траса між Світанком та Хоцьками (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що легковик підрізав мотоцикліста, внаслідок травмувалась пасажирка 2008 р.н. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації, претензій ніхто ні до кого не має.

07:10. Переяслав. На блокпості правоохоронці зупинили водія вантажівки DAF з причіпом, який перевозив сосну без необхідних документів. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі, Студениках (Студениківська ТГ) та Гланишеві (Переяславська ТГ.

Нагадаємо, що 9 листопада у одному із закладів Переяслава п’яна жінка не хотіла розраховуватись за своє замовлення. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору