ЖИТТЯ

На Переяславщині цього тижня може не бути світла: графік відключень на 14-17 листопада

На Переяславщині можуть відключати світло. Де, коли та чому?

14, 15, 16 та 17 листопада на Переяславщині задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Дем’янцях, Харківцях, Дівичках, Єрківцях, Гайшині та Переяславському. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у вівторок, 14 листопада, з 9:00 до 18:00:

  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Слави та Шевченка;
  • у Харківцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Альтицькій, Героя, Леніна, Польовій, Слави.

У середу, 15 листопада, з 8:00 до 18:00:

  • у Переяславі – на вулицях Віктора Авраменка, Гагаріна, Гаяринській, Глінки, Городищенській, Гостинній, Делегацькій, Зустрічній, Квітки-Основ’яненка, Козацькій, Корнійчука, Краєвидній, Крайній, Кутузова, Лесика, Магістральній, Мічуріна, Міщанській, Музейній, Новокиївському шосе, Панаса Мирного, Пасічній, Петропавлівській, Підварській, Поліській, Ярослава Потапенка, Східній, Тичини, Толстого та на провулку Толстого.

З 9:00 до 18:00:

  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулиці Жовтневої Революції;
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулиці Південній.

У четвер, 16 листопада, з 8:00 до 18:00:

  • у Переяславі – на вулицях Героїв Дніпра, Героїв Крут, Дніпровській, Миру, Небесної Сотні, Прорізній.

У п’ятницю, 17 листопада, з 8:00 до 18:00:

  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Вишневій, Гайовій, Завірській, Космонавтів, Миру, Переяслівській, Покровській, Садовій, Стаднійчука;
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Незалежності.
  • у Переяславі – на вулицях 2 Набережний, Борисівське поле, Гамаліївській, Михайла Грушевського, Івана Багряного, Гулі Корольової, В’ячеслава Чорновола.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадаємо, що міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, коли варто чекати масованих ракетних ударів по українській енергетичній інфраструктурі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору