ЖИТТЯ

Погода на 15 листопада: у Переяславі буде хмарно з проясненнями, задощити може ввечері

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 10 градусів.

У середу, 15 листопада, у Переяславі протягом всього дня буде хмарно з проясненнями. Задощити може лише пізно ввечері. Опади – 1,1 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі, вранці та ввечері – 7 градусів тепла. Максимальна вдень – 10 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 82 та 95 відсотками протягом доби. Тривалість дня 15 листопада – 9 годин 4 хвилини. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:05, а захід – о 16:12.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1969 році – 15,6 градуса тепла, а найнижчу в 1908-му – 16,4 градуса морозу.

Народні прикмети:

Якщо сьогодні небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде. А якщо цього дня низький туман – до м’якої зими. З цього дня і до 20 листопада відбувається стійке промерзання ґрунту.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору