ЖИТТЯ

У Переяславі в автобусі чоловік показував дівчині статеві органи та задовольняв себе

Як минуло 12 та 13 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 та 13 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12 листопада, 14:25. 92-й кілометр траси Київ-Харків, біля Студеників (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на дорозі бігає чоловік з палицею та кидається під машини. Правоохоронці посадили його до службового авто, щоб не наражати на небезпеку. Брат чоловіка повідомив, що у нього шизофренія, а зараз сталося загострення хвороби.

17:33. Переяслав. Чоловік повідомив, що з підвалу викрали два велосипеди: спортивний та дитячий. За цим фактом триває перевірка.

13 листопада, 8:06. Переяслав. Правоохоронці затримали чоловіка 1986 р.н. та виявили, що він перебуває у розшуку першим відділом Бориспільського РТЦК та СП. Повідомили про це ініціатора розшуку.

14:03. Переяслав. Заявниця повідомила, що замовила комод, перерахувала передоплату 650 гривень, потім ще 1 тисячу 400 гривень. Врешті товар їй не надіслали, відправник не відповів та видалив оголошення з “ОЛХ”. За цим фактом триває перевірка.

15:30. Переяслав. Жінка розповіла, що забула на автобусній зупинці свою сумку з документами та грошима (200 євро, 70 доларів та 20 тисяч гривень). Поліціянти проводять перевірку.

16:46. Переяслав. Дівчина 2007 р.н. поскаржилася, що в автобусі невідомий їй чоловік, який сидів поріч, “задовольняв себе та демонстрував свої оголені статеві органи, дивлячись на неї”. Коли автобус приїхав на автостанцію, пропонував занести речі та доторкався до її руки. Правоохоронці проводять перевірку.

17:18. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ та Toyota. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

18:46. Світанок (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилася, що пси місцевого фермера загризли її собаку. Перевірку проводить дільничий офіцер поліції.

20:57. Шевченкове (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилась, що у неї виникла сварка із невісткою, під час якої та напала на неї, побила та тягала за волосся. Заявниця втекла до сусідки, зауважила, що подібне трапляється не вперше. Інформацію перевіряє дільничий.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Помоклях (Ташанська ТГ) та Положаях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 11 листопада на Переяславщині дві жінки пішли по гриби та загубилися, їх розшукали правоохоронці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору