ЖИТТЯ

На Переяславщині пограбували будинок: викрали генератор та кондиціонер

Як минуло 14 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:37. Студеники (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі у його будинку зламали двері, викрали генератор та кондиціонер. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

14:46. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП. За словами заявника, жінка на Nissan в’їхала у його авто Toyota Camry. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:06. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Поліціянти зупинили авто ВАЗ, водій 1984 р.н. якого, як виявилося, перебуває у розшуку Золотоніським ТЦК. Про нього повідомили ініціатора розшуку.

17:15. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП за участі Ford Edge та “Славути”. Ніхто не постраждав. Правоохоронці зрештою відібрали заяву про нерозгляд справи.

18:54. Вінинці (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що їй зателефонував її п’яний дядько 1986 р.н. та сказав, що заріже себе. Зрештою тілесних ушкоджень чоловік собі не завдав. Інформація не підтвердилася.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 13 листопада у Переяславі в автобусі чоловік показував дівчині статеві органи та задовольняв себе. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору