ЖИТТЯ

У Переяславі п’яний чоловік стукав в паркан церкви та лаявся на перехожих

Як минуло 17 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:34. Переяслав. Надійшло повідомлення, що при перереєстрації авто, його власник, житель Миколаївської області знаходиться у розшуку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

10:48. Переяслав. Жінка повідомила, що п’яний сусід ломиться та стукає в паркан церкви та лається на перехожих. За цим фактом триває перевірка.

16:20. Переяслав. Заявник повідомив, що між автомобілями Skoda Octavia та Nissan сталась ДТП. Зрештою водії в ситуації розібралися самостійно.

17:21. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Renault та Chevrolet. До приїзду правоохоронців водії розібралися самостійно.

18:23. Переяслав. Чоловік повідомив, що в інтернеті натрапив на оголошення про матеріальну допомогу інвалідам. Перейшов за посиланням та написав дані своєї банківської картки, через декілька днів з неї зникли 15 тисяч 968 гривень 54 копійки. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

23:27. Переяслав. Заявник повідомив, що до його сторінки Facebook хтось приєднався з іншого пристрою, отримав доступ до бізнес-кабінету та запустив несанкціоновану рекламу. Також впродовж двох днів з карток зняли 36,22 та 21,65 доларів. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 15 листопада на Переяславщині поліціянти виявили кількох ухилянтів та передали працівникам ТЦК. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору