ЖИТТЯ

На Переяславщині поліціянти виявили кількох ухилянтів та передали працівникам ТЦК

Як минуло 16 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:40. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Opel Astra та Fiat. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:52. Переяслав. Правоохоронці на блокпосту зупинили чоловіка 1989 р.н., який ухиляється від призову та розшукується місцевим ТЦК. Його доставили до військкомату.

14:18. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявник поскаржився, що з його картки хтось зняв 12 тисяч 897 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:34. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що перерахував 35 тисяч 960 гривень за товар, але не отримав його. За цією справою триває перевірка.

17:02. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліціянти зупинили чоловіка 1989 р.н, який перебуває у розшуку переяславським ТЦК. Правопорушника передали працівникам військкомату для складання відповідних матеріалів.

Нагадаємо, що 15 листопада у Переяславі в жінки зламали сторінку в Telegram та від її імені просили гроші. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору