ЖИТТЯ

На Переяславщині рятувальники для дітей проводять уроки безпеки

На Переяславщині рятувальники для дітей проводять “Єдиний урок безпеки”. 

14 листопада у Переяславі в закладі дошкільної освіти “Любавонька” рятувальники Бориспільського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області провели для дітей “Єдиний урок безпеки”. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Фахівці нагадали дітям номер виклику рятувальників, правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та правила пожежної безпеки. Дітям вручили матеріали щодо правил безпеки життєдіяльності від Unicef та ДСНС України.

17 листопада працівники ДСНС провели урок безпеки у Пологовергунівському ліцеї (Ташанська ТГ).

Рятувальники нагадали малечі правила пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку, правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та дії під час отримання сигналу “Повітряна тривога”. За урок діти встигли закріпити знання із безпеки життєдіяльності, а також загасити умовну пожежу та приміряти пожежне спорядження.

Нагадаємо, що 1 листопада на Переяславщині горів житловий будинок: гасити пожежу приїхали рятувальники із двох міст. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору