ЖИТТЯ

У Переяславі в жінки зламали сторінку в Telegram та від її імені просили кошти

Як минуло 15 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 15 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 9 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:43. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що шахраї запропонували їй роботу у Telegram. Вона виконувала завдання і перерахувала понад 42 тисячі гривень трьом чоловікам. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:48. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомі зняли з однієї банківської картки 12 тисяч 195 гривень та з іншої 1500 гривень. За цим фактом правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190.

21:18. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомі зламали її Telegram-сторінку та від її імені вимагали у знайомих 9 тисяч 700 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

21:28. Переяслав. Заявник повідомив, що 26-річний чоловік випив невідому кількість лікарських препаратів. Потерпілий від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, що 14 листопада на Переяславщині з будинку викрали генератор та кондиціонер. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору