ЖИТТЯ

У ніч на 19 листопада росіяни атакували Україну дронами з північного напрямку: які наслідки на Київщині

Росіяни атакували Україну з повітря. На Київщині працювала ППО.

У ніч на 19 листопада російські війська атакували територію України дронами-камікадзе з північного напрямку (Курська область – РФ). Випустили 20 БпЛА Shahed-136/131. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській та Черкаській областях. Сили ППО збили 15 безпілотників. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

“Другу добу поспіль ворог атакує столицю дронами. За попередніми даними, знов були застосовані баражуючі боєприпаси типу “Shahed”. БпЛА противника були запущені багатьма групами і заходили на атаку Києва хвилями, з різних напрямків, водночас постійно змінюючи вектори руху за маршрутом. Тому і тривога в столиці оголошувалася кілька разів. Силами та засобами ППО на території Києва та на підступах до міста було уражено близько десятка ворожих цілей. За поточною інформацією, в місті не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань (дані оперативних зведень уточнюватимуться)”, –  повідомив начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

Нагадаємо, що вночі 18 листопада на Київщині також працювала ППО. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору