ЖИТТЯ

ДТП, крадіжка та труп в Альті: як минуло 18 листопада для поліції Переяслава

Як минуло 18 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:58. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Hyundai та Range Rover. У ситуації розібралися самостійно, претензій ніхто ні до кого не має.

9:13. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що чоловік буянить та б’є її. Факт домашнього насильства не підтвердився. За цим фактом правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

9:23. Переяслав. Заявник повідомив, що проходив повз річку Альта та побачив у ній чоловіка без ознак життя. Відомо, що померлий 1948 р. н, житель Переяслава. Труп направлено на судово-медичну експертизу. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 115 із поміткою “нещасний випадок”.

15:30. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його двору викрали велосипед Felt Cruiser Red Baron. Правоохоронці зібрали матеріали, проводиться перевірка.

23:52. Переяслав. Повідомили, що сталася бійка між двома особами. Заявник звернувся з метою інформування.

19 листопада, 2:26. Переяслав. Жінка повідомила, що її знайомий протягом трьох діб утримує у погребі чоловіка. Інформація не підтвердилась. За цим фактом правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183.

Нагадаємо, що 17 листопада у Переяславі п’яний чоловік стукав в паркан церкви та лаявся на перехожих. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору