Карамель – одне із найсмачніших солодощів. Спробуйте приготувати.
Карамель буквально означає цукрова тростина. Застосовується кондитерами як декор, начинка, добавка у крем і як окремий вид десерту. Карамель є також поживним продуктом, що містить сахарозу, мальтозу і глюкозу. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 50 г вершкового масла
- 100 г цукру
- 100 мл вершків 25%
- сіль за смаком
Приготування:
- У каструлі розтопіть вершкове масло, додайте цукор і нагрівайте помішуючи, поки цукор не розтопиться.
- Доведіть цукрову суміш до золотистого кольору і влийте гарячі вершки.
- Варіть ще кілька хвилин, поки вся карамель не розчиниться, додайте сіль за смаком.
- Готову суміш охолодіть.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.