ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік хотів купити автомобіль, натомість втратив понад 114 тисяч гривень

Як минуло 22 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 22 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:08. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що між шкільним автобусом та автівкою Isuzu сталася ДТП. Ніхто не постраждав. Зрештою водії розібралися в ситуації самостійно, від оформлення ДТП відмовилися.

11:19. Переяслав. Жінка повідомила, що в одному з будинків систематично продають алкоголь. За вказаною адресою поліціянтам двері ніхто не відчинив. Заявниця від написання заяви та пояснення відмовилась.

11:31. Переяслав. Заявник повідомив, що його побив син залізним предметом по голові. Чоловіка обстежили у травмпункті. За цією справою дільничий офіцер поліції проводить перевірку.

13:17. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що з її банківської картки на іншу хтось перерахував 29 тисяч 300 гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:34. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що хотів придбати автомобіль, але перерахував 114 тисяч 617 гривень шахраям. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 22 листопада на Переяславщині Volkswagen з’їхав з дороги у дерево, водія та пасажира госпіталізували. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору