ЖИТТЯ

Погода на 25 листопада: у Переяславі буде переважно хмарно, але без опадів

У Переяславі буде переважно хмарноМінімальна температура – 2 градуси морозу.

У суботу, 25 листопада, у Переяславі протягом всього дня буде переважно хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде пізно ввечері – 2 градуси морозу. Максимальна у першій половині доби – 1 градус тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 73 та 90 відсотками протягом доби. Тривалість дня 25 листопада – 8 годин 37 хвилин. Завтра день буде на 2 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:22, а захід – о 15:59.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1938 році – 13,9 градуса тепла, а найнижчу в 1999-му – 16,5 градуса морозу.

Народні прикмети:

У давнину виконували такий ритуал: у сніг, який щойно випав, вставляли соломинку: якщо вона провалиться, значить, сніг зійде, якщо не провалиться – залишиться на землі. Якщо сніг цього дня випадав, то вважалося, що зима довго з місця не рушить і весна буде пізньою.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору